NOVI ISUZU D-MAX

ISUZU D-MAX SPACE CAB

NOSIVOST: 1080 KG

MOTOR: 1.9L

BROJ SJEDIŠTA: 4

JEDINSTVENI KVALITET ZA VIŠE NAMJENA

 

Novi Isuzu D-Max Space Cab pikap je savršeno višenamjensko vozilo koje nudi sve na jednom mjestu – više prostora u kabini, stil dostojan modernih tendencija i udobnost u vožnji u svim uslovima. Dodatni prostor omogućava prilagođavanje kabine Isuzu D-Max Space Cab pikapa koje odgovara savremenom životnom stilu i poslovnim potrebama.

1.9 DDI TURBODIZEL MOTOR VRHUNSKIH PERFORMANSI

 

Isuzu D-Max posjeduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Unaprijeđeni 1.9 Ddi turbodizel motor od 163 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2 i azotnih-oksida (NOx).

 

ISUZU D-MAX SPACE CAB PIKAP

SVAKI DETALJ ISUZU D-MAX SPACE CAB PIKAPA
DIZAJNIRAN JE U SKLADU SA POSLOVNIM I
LIČNIM POTREBAMA SVOJIH KORISNIKA

PRAVI POSLOVNI PARTNER

 

Zahvaljujući svojoj prijatnoj i modernoj unutrašnjosti, novi Isuzu D-Max Space Cab je idealno rješenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prevoz većeg prtljaga, robe ili alata. Kabinska konfiguracija od četiri mjesta za sjedenje u kombinaciji sa nosivošću od jedne tone, čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima, uz zagarantovanu udobnost na najvišem nivou.

SPREMAN ZA NAJTEŽE TERENE

 

Novi Isuzu D-Max, već od drugog paketa opreme Samurai (N60 BB), serijski dolazi i sa mehaničkom blokadom zadnjeg diferencijala koja mu, uz redukciju prenosa i 4WD pogon, omogućava da se uspješno izbori i sa najtežim i najzahtjevnijim terenima. Blokada diferencijala je dostupna kako kod manuelnog, tako i kod automatskog menjača.