SNAGA

Kod novog Euro 6b motora RZ4E-TC, usvojen je novi i inovativni sistem za tretman izduvnih gasova. On kombinuje DPD, koji je uveden u ISUZU N seriju od 2007 godine, sa novim katalitičkim konvertorom (LNT – Lean NOx Trap) koji smanjuje emisije azotnih oksida. Ušteda na težini i smanjeni troškovi eksploatacije zahvaljujući odsustvu SCR sistema sa AdBlue tečnošću samo je jedna od prednosti usvojene nove tehnologije

SIGURNOST

Za potpunu sigurnost standardno je opremljen elektronskom kontrolom stabilnosti i kontrole zagađenja. Vozilo će vas uvek odvesti do vašeg odredišta, čak i na klizavim ili niskim površinama ili na radnim mestima u urbanim centrima, gradilištima ili autoputevima.
U rizičnim situacijama, novi kočioni sistem odmah reaguje: ABS sprečava blokiranje točkova, dok EBD (Electronic Brake Distribution) modulira snagu kočenja u skladu sa uslovima opterećenja koji sprečavaju blokiranje točkova čak i u uslovima na klizavom putu.

KOMFOR

Performanse komercijalnog vozila, agilnost i udobnost automobila, Ergonomska pozicija za vožnju, udobna i podesiva sedišta i niski nivoi buke čine kabinu izuzetno udobnom: pristup je brz i lak zahvaljujući stepenastim i 90° otvorima, a vidljivost je odlična zahvaljujući širokom vjetrobranu i bočni retrovizori.
Funkcionalni odeljci za skladištenje i elegantna i potpuno opremljena kontrolna tabla vam omogućavaju da uvijek imate sve na dohvat ruke.

PRILAGODLJIVOST

Kada izaberete Isuzu, birate prilagodljivost vozila koje ne zazire od teškog rada. Sada je dostupna kompletna linija modela do 3,5 tona za sve potrebe i sve primene. Od modela sa jednostrukim ili duplim pneumaticima pozadi, prednjim nezavisnim ili klasičnim oslanjanjem sa lisnatim gibnjevima, do modela sa duplom kabinom, 6 ili 7 sedišta. Šta god da vam je potrebno, ne brinite – odgovarajuća verzija za vas već postoji!