NOVI ISUZU D-MAX

ISUZU D-MAX CREW CAB

NOIVOST: 1040 KG

MOTOR: 1.9L

BROJ SJEDIŠTA: 5

SAMOUVJEREN NA TERENU, POUZDAN U VOŽNJI

 

Potpuno novi Isuzu D-Max Crew Cab nudi odgovore na sve potrebe modernog kupca. Isuzu pikap je vrijedni radnik prilikom vuče tereta i poslovnih aktivnosti, ali i neumorni saputnik u svakodnevnim gradskim vožnjama. Enterijer Isuzu D-Max Crew Cab pikapa zadovoljava najviše standarde i pruža pun ugođaj vožnje. Zahvaljujući dužini karoserije, pored velikog tovarnog prostora, u kabini ima mjesta za 5 putnika, dok četvora vrata pružaju komotan prilaz unutrašnjosti vozila.

1.9 DDI TURBODIZEL MOTOR VRHUNSKIH PERFORMANSI

 

Isuzu D-Max posjeduje najčistiji pogonoski motor u domenu pikapova koji ispunjava najnovije Euro 6 standarde vezane za emisiju izduvnih gasova. Unaprijeđeni 1.9 Ddi turbodizel motor od 163 KS i 360 Nm na nivou je performansi svog prethodnika, uz nižu potrošnju goriva, veću kultivisanost u radu i znatno manju emisiju CO2 i azotnih-oksida (NOx).

 

ISUZU D-MAX CRAW CAB PIKAP

MODERNE PROPORCIJE KOMBINUJU NEOGRANIČENU MOĆ,
VANVREMENSKI DIZAJN I APSOLUTNU UDOBNOST

AKTIVNA SIGURNOST U SVAKOM MOMENTU

 

Pouzdanost vožnje i maksimalna bezbijednost osigurana je zahvaljujući najsavremenijim tehnologijama. Isuzu D-Max Crew Cab pikap je trenutno najopremljeniji i najbezbijedniji pikap na evropskom tržištu. Pored sistema pomoći pri naglom kočenju (EBA), tu je sada i sistem autonomnog kočenja u slučaju opasnosti (AEB), upozorenje i sprečavanje neželjenog napuštanja kolovozne trake (LDWS i LDP), prepoznavanje saobraćajnih znakova (TSR), itd.

PRAVI POSLOVNI PARTNER

 

Zahvaljujući svojoj prijatnoj i modernoj unutrašnjosti, novi Isuzu D-Max Crew Cab je idealno rješenje za svakodnevnu upotrebu u poslu, bilo da ona uključuje prevoz većeg prtljaga, robe ili alata. Kabinska konfiguracija od pet mjesta za sjedenje u kombinaciji sa nosivošću od jedne tone, čine ovo multipraktično vozilo pouzdanim poslovnim partnerom u svim uslovima, uz zagarantovanu udobnost na najvišem nivou.