D-MAX TEHNOLOGIJA

SNAGA TEHNOLOGIJE

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA

 

Potpuno novi ISUZU D-Max posjeduje čitav spektar naprednih tehnoloških sistema, svi koncipirani u cilju da vam olakšaju život i vožnju učine prijatnijom. D-MAX pruža sve ono što od vozila možete da očekujete i zamislite – pa i nešto više od toga!

APPLE CARPLAY® & ANDROID AUTO™

 

Novi D-MAX vam omogućava da uparite vaš „pametni“ telefon sa vozilom putem Android Auto ili Apple CarPlay softvera nakon čega ćete moći da puštate omiljenu muziku, koristite navigaciju, odgovarate na telefonske pozive i tekstualne poruke, a sve to dok obe ruke držite bezbedno na volanu.

MULTIMEDIJA

Čitav spektar novih tehnoloških rešenja i sistema približavaju vas vašem automobilu.

DISPLEJ OD 9 INČA OSETLJIV NA DODIR

 

U najvišem paketu opreme Yamato (N60 FF) dobijate multimedijalni sistem sa displejem dijagonale 9 inča, koji pruža sliku visoke rezolucije, Android Auto i Apple CarPlay podršku, kao i audio reprodukciju na 8 zvučnika. Navigaciona uputstva se, pored prikaza na glavnom ekranu, prikazuju i na MID displeju glavne instrumentacije.

DISPLEJ OD 7 INČA OSETLJIV NA DODIR

 

U srednjem paketu opreme Shogun (N60 F), D-MAX dolazi sa multimedijalnim sistemom koji posjeduje displej osjetljiv na dodir, dijagonale 7 inča. Podržani su Android Auto i Apple CarPlay, kao i MirrorLink i Miracast.

DIGITALNI (DAB+) RADIO

 

Pored standardnih AM i FM radio stanica, u višim paketima opreme ISUZU D-MAX nudi i DAB+ (Digital Audio Broadcasting) digitalni radio.

GLASOVNE KOMANDE

 

U cilju veće bezbijednosti, kako biste u svakom trenutku obje ruke držali na volanu, novi D-MAX nudi i mogućnost glasovnih komandi kojima možete da pozivate, tražite navigaciona uputstva ili mijenjate radio stanice.

SISTEMI ASISTENCIJE

Novi ISUZU D-MAX u svim paketima opreme pruža pravu mrežu naprednih sistema bezbednosti,
kao i asistencija u vožnji koje rade neprimetno i autonomno, kako biste mogli u potpunosti da se koncentrišete na vožnju

INTELIGENTNI SISTEM POMOĆI VOZAČU (IDAS)

ISUZU-ov inteligentni sistem pomoći vozaču (IDAS), dostupan na svim modelima, bez obzira na paket opreme, obuhvata čitav spektar sistema koji ne samo što pomažu vozaču tokom vožnje već se i aktivno brinu o bezbednosti. Koristeći sofisticirane senzore i sisteme kamera, D-MAX konstantno prati vaše okruženje i reaguje ukoliko se ukaže potreba

ADAPTIVNI TEMPOMAT

 

Dostupan na modelima sa automatskim menjačem, adaptivni tempomat automatski usaglašava brzinu kretanja vašeg vozila u odnosu na vozila oko vas, uključujući pri tome i Stop & Go funkciju.

BI-LED FAROVI SA AUTOMATSKOM NIVELACIJOM

 

U višim paketima opreme, novi ISUZU D-MAX je opremljen svetlosnim grupama u Bi-LED tehnologiji, sa automatskom nivelacijom visine snopa koja put ispred vozila osvetljavaju jače i dalje, a automatski se uključuju čim senzori detektuju nizak intenzitet svetla. Tu su i dnevna svetla (DRL) koja povećavaju uočljivost vozila tokom dana.

AUTOMATSKA DUGAČKA SVETLA

 

Pored toga što poseduje senzor za automatsko uključivanje svetala, novi D-MAX se može pohvaliti i automatskim dugačkim svetlima koja se samostalno isključuju kada kamere detektuju vozila u blizini koja biste mogli zaslepiti svetlosnim snopom.

POTPUNO NOV SISTEM METLICA BRISAČA

 

Nove metlice brisača implementirane na ISUZU D-MAX pružaju ne samo novi, aerodinamičniji izgled, koji smanjuje otpor vazduha i buku opstrujavanja kada se ne koriste, već su i same metlice, sa mlaznicama na sebi, konstruisane tako da gotovo nečujno brišu vetrobransko staklo, a zahvaljujući dvosmernom elektromotoru, životni vek metlica je udvostručen.

AUTOMATSKI BRISAČI SA SENZOROM ZA KIŠU

 

Dostupni u svim paketima opreme, automatski brisači sa senzorom za kišu samostalno se uključuju ukoliko za tim ima potrebe, a frekvenciju brisanja prilagođavaju vremenskim uslovima, odnosno intenzitetu padavina.

VETROBRAN SA UV ZAŠTITOM

Novi ISUZU D-MAX je opremljen i vetrobranskim staklom, kao i zadnjim staklom koja pružaju zaštitu od infracrvenih (IR) i ultraljubičastih zraka (UVA i UVB), a time istovremeno, posredno smanjuju zagrevanje enterijera.

JEDNOSTAVNOST EKSPLOATACIJE

ISUZU D-MAX vam pruža pregršt tehnoloških novina
i funkcionalnih rešenja koja vam umnogome olakšavaju svakodnevnu eksploataciju

DALJINSKO STARTOVANJE
MOTORA

U nekim paketima opreme, vozilo možete startovati pritiskom na taster, umesto korišćenjem klasičnog kontakt-ključa. Praktičnost ovog rešenja leži u tome što ključ-karticu nikada ne morate vaditi iz džepa.

STARTOVANJE MOTORA
PRITISKOM NA TASTER

Startujte motor vozila pritiskom na taster daljinskog upravljača. Klima-uređaj se može aktivirati pre ulaska u kabinu kako bi se ona rashladila/zagrejala, u zavisnosti od potrebe.

AUTOMATSKO
ZAKLJUČAVANJE VRATA

Kada napustite vozilo i udaljite se od njega na više od tri metra, sistem će to prepoznati i automatski zaključati vozilo, kako vi ne morate da razmišljate o tome.

FOLLOW ME
HOME SVETLA

Čak i kada isključite motor i napustite vozilo, sistem će određeno vreme zadržati uključena glavna svetla kako bi vam olakšao da dođete do kuće ili ulaza u zgradu